NH Hotel Köln Altstadt****

NH Hotel Köln Altstadt****

NH Hotel Köln Altstadt

NH Hotel Köln Altstadt sijaitsee Kölnin keskustassa, Rein-joen varrella. Hotellilta on vain 600m kävelymatka SeverinStrassen metroasemalle, josta pääsee Lanxess Arenalle 10 minuutissa. Hotelissa on 24h auki oleva vastaanotto ja huoneissa, sekä yleisissä tiloissa on ilmainen Wi-Fi yhteys. Hotellin Spa-osasto on vieraiden käytössä. Hotellin läheisyydessä on useita ravintoloita ja baareja.

 

NH Hotel Köln Altstadtista on noin 2,8km matka Lanxess Arenalle. Arenalle pääsee kätevästi metrolla tai kävellen. Event Travel järjestää myös bussikuljetukset hotellilta Lanxess Arenalle kaksi tuntia ennen päivän ensimmäisen pelin alkua. Päivän viimeisen pelin jälkeen bussi lähtee Lanxess Arenalta hotellille 20 minuuuttia loppuvihellyksen jälkeen.  


 NH hotel

NH vastaanotto

NH huone

 

Mikäli haluatte VIP-lippupaketin tai poikkeavat matkajärjestelyt, räätälöimme mielellämme teille oman matkakokonaisuuden.

Varaa oma MM-kisapakettisi verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse sales@event-travel.fi tai puhelimitse 010 217 6940