Leijonaluola

Leijonaluola

Leijonaluola Pariisissa 5.5.2017 - 18.5.2017!

 

Legendaariseksi muodostunut Leijonaluola avataan taas Pariisiin MM-kisojen alkusarjan ajaksi Leijonafanit Ry:n ja Event Travelin yhteistyönä. Leijonluola on palvellut Leijonafaneja jo Ostravassa 2015 ja Pietarissa 2016 ja nyt Leijonaluola tulee Pariisiin 2017 parempana kuin koskaan! Tänä vuonna Leijonaluolan isäntinä toimivat Pepe Jürgens ja Martti Saarinen.  

Leijonaluolan isännät


Leijonaluola on suomalaisten kohtaamispaikka Pariisissa kisojen aikana. Siellä järjestetään Pre ja After Game tilaisuudet ja luolassa vierailee kisojen aikana lukuisia asiantuntijoita, entisiä ja nykyisiä pelaajia, valmentajia ja julkisuuden henkilöitä. Pre ja After Game tilaisuuksissa on aina loistava tunnelma! Tänä vuonna Leijoluolassa on lisäksi myös VIP-tila Leijonaklubi, mihin voi varata pöydän etukäteen seurueelleen.


Leijonaluolaan myydään rannekeita, jotka ovat voimassa koko kisojen ajan. Ranneke maksaa ennakkoon varattaessa 16,50€ ja paikan päältä ostettuna 20€. Rannekkeella pääset Leijonaluolaan koko kisojen alkusarjan ajan. 

Nuorisolle (13v - 17v) on myynnissä oma ranneke ennakkoon ostettuna hintaan 11,50€ ja paikan päältä ostettuna 15€. Alle 13-vuotiaat pääsevät Leijonaluolaan ilmaiseksi. 


Leijonaluola on suomalaisten leijonafanien tukikohta Pariisissa! Rannekkeen voit ostaa matkavarauksen yhteydessä, jälkikäteen verkkokaupastamme tai olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Leijonlauolan ikäräjä klo 20:00 jälkeen on 18-vuotta.

Leijonaklubivaraukset asiakaspalvelustamme:


sales@event-travel.fi tai puhelimitse 09 428 27900. 

Leijonaluolan ohjelma vahvistetaan huhtikuun aikana.


Katso Leijonaluolan fiilikset viime vuodelta Leijonafanit Ry:n sivuilta tästä

Katso Leijonluolan sijainti kartasta


Laskeva

2 Nimike(ttä)

Laskeva

2 Nimike(ttä)