Kuvaus

Yksityiskohdat

Ota varaslähtö kesään ja lähde Pariisiin katsomaan jääkiekon MM-kisojen alkusarjaa ja kannustamaan Leijonat voittoon!

Pariisi on jo kaupunkina upea ja kun siihen lisätään vielä jääkiekon MM-kisat, ei parempaa alkua kesälle voi toivoa! Lähde Pariisiin kannustamaan Leijonat voittoihin ja käy samalla katsomassa maailman kuulut nähtävyydet Eiffel torni, Riemukaari, Louvre, sekä itse Pariisin kaupunki!  Event Travelin kautta voit varmistaa oman paikkasi kisoista jo nyt! 

Peruspakettimme sisältävät majoituksenGenerator Hostellissa ja CAT-4 otteluliput matka aikana pelattaviin Suomen otteluihin. Trendikäs Generator Hostel on hyvä valinta jos haluat majoittua vilkkaalla ja trendikkäällä 10. kaupunginosan alueella, lähellä Sacré Coueurin kirkkoa.

Jos haluat majoittua pelipaikan lähellä, on valintasi  Novotel Paris Bercy tai Ibis Styles Bercy, jotka molemmat sijaitsevat AccorHotels Arenan vieressä. Jos Pariisin keskusta-alue sopii sinulle paremmin, on valintasi juuri remontoitu Tryp Paris Opera. Voit myös halutessasi varata otteluliput paremmista kategorioista.

 

Matkapaketti sisältää:

  • Majoituksen valitussa hotellissa ja huonetyypissä. Perushinta sisältää majoituksen The Generator Paris hostellissa kahden hengen huoneessa.
  • Aamiaiset
  • CAT-4 otteluliput matkan aikana pelattaviin Suomen otteluihin

Lisämaksusta

Emme myy erikseen mies/naispaikkoja. Mikäli varaat neljän hengen huoneen, on varauksella oltava neljä henkilöä ja kahden hengen huoneessa kaksi henkilöä.
 
Ottelulipuissa taataan vähintää kaksi vierekkäistä paikkaa. Mikäli teillä on isompi ryhmä, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme sales@event-travel.fi.

Mikäli otat myös lennot matkapakettiisi, on koko paketti valmismatkalain alainen. Lentokenttäkuljetukset Pariisissa sisältyvät lennon hintaan.

Jos haluat ryhmätarjouksen, räätälöidyn matkapaketin tai lisätietoja matkasta soita  09 428 27900 (ppm tai mpm) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales@event-travel.fi

Varausmaksu 50% erääntyy 7vrk varauksesta. Loppumaksu 50% erääntyy 60vrk ennen lähtöä. 

Voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun, luottokorttimaksun tai laskun. Mikäli et halua maksaa koko matkan hintaa kerralla, valitse maksutavaksi lasku.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Event Travelin erityismatkaehtoja.

Event Travel ei vastaa otteluaikataulun muutoksista.

Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

Lisätietoa

Lisätietoa

Tuotekoodi PKG-CDG-1013
Tapahtumapäivä 11.5.2017
Kaupunki Pariisi
Maa Ranska
Arvostelut

Pariisin alkusarja 12.5.2017 - 15.5.2017

Alkaen: 410,00 €

Yhteensä: 410,00 €

Laita tuotteet ostoskoriin