• Valitse tuote.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tutustu Latinalaisessa korttelissa Pariisin historiaan

Latinalaisessa korttelissa pääset Pariisin historian sydämeen sillä Pariisin kaupungin tarina alkoi tässä korttelissa. Nykyään latinalainen kortteli on yksi Pariisin suosituimmista kaupunginosista kauppoineen, jazz-klubeineen, kahviloineen, kirjakauppoineen ja Sorbonnen yliopistoineen. Se on perinteisesti Pariisin boheemin elämän keskus. Tutustumme varhaisgotiikan helmeen, Notre Damen katedraaliin, joka on ihmettänyt maailmaa Citén saarella jo 850 vuoden ajan. Näemme myös entisen poliittisen vankilan Conciergen tornit sekä suositun Saint Michelin aukion jossa kuhisee katusoittajia,opiskelijoita, turisteja ja paikallisia. Latinalaiskorttelissa sijaitsee mm. Pariisin keskiaikainen museo ( josta löytyy mm. neito ja yksisarvinen -seinävaate), Sorbonnen yliopisto, Pantheon (jonne Ranskan suurmiehet ja –naiset on haudattu) , Arabi-instituutti, Lutecen roomalainen areena, kasvitieteellinen puutarhan sekä kaupungin ainut moskeija minareetteineen, puutarhoineen sekä itämaisine tee-salonkeineen. Lounaan voi nauttia yhdessä Mouffetardin korttelin monista pikkuravintoloista tai kasvitieteellisen puutarhan laidalla sijaitsevassa ihastuttavassa, pienessä ravintolassa ”La Baleine” (valaskala), jonka nimi viittaa lähellä sijaitsevaan historiallisen luonnontieteen museoon. Ravintolan terassilta kaunis näköala puutarhan eläintarhaan.

 

Retki sisältää suomenkielisen oppaan palvelut retken ajaksi. Opastetun retken kesto 3,5h. Lähtö Leijonaluolata josta siirtyminen Latinalaiseen kortteliin julkisilla kulkuneuvoilla omakustanteisesti oppaan johdolla.

Retkelle on minimiosallistujamäärä. Mikäli miniosallistujamäärä ei täyty, tarjoamme retkeä toiselle ajankohdalle, tai palautamme retkimaksun.

Mikäli retkestä herää kysymyksiä otathan yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla numeroon  09 428 27900 (ppm tai mpm) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales@event-travel.fi

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Event Travelin erityismatkaehtoja.

Lisätietoa

Lisätietoa

Tuotekoodi PKG-CDG-3600
Tapahtumapäivä 9.5.2017
Kaupunki Pariisi
Maa Ranska
Arvostelut

Kävelyretki Latinalaiseen kortteliin suomenkielisen oppaan kanssa

Alkaen: 25,00 €

Yhteensä: 25,00 €

Latinalainen kortteli 8.5.2017 klo 10:00   +0,00 €

* Vaaditut tiedot

Yhteensä: 25,00 €