Kuvaus

Yksityiskohdat

Lähde Floridaan kannustamaan Panthers voittoon!

Lähde aurinkoiseen Sunrisee seuraamaan Florida Panthersin edesottamuksia maailman parhaassa kiekkoliigassa. Ottelujen lisäksi voit esimerkiksi poiketa upealla Fort Lauderdalen rannalla viettämään aurinkoista päivää.

Sunrisen lähin kansainvälinen lentokenttä on Fort Lauderdalessa.  Fort Lauderdaleen voi lentää useaa eri reittiä. Autamme mielellämme lentovarauksissa.

 Matkapaketti sisältää:

  • Majoituksen valitussa hotellissa ja huonetyypissä
  • Hotelliaamiaisen
  • Otteluliput 300- level katsomoalueelle. Tarkka istumapaikka vahvistuu varauksen jälkeen.
  • Paikalliset verot ja maksut

Lisämaksusta:

  • Lennot
  • Lisäyöt
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Otteluliput 100-level katsomoalueelle
  • Muut palvelut lisäpalvelut

Huom! Lennot eivät sisälly pakettiin, mutta teemme mielellämme niistä erikseen tarjouksen. Matkustettaessa Yhdysvaltoihin, on passin oltava voimassa 6kk matkan jälkeen. Matkustajien on myös anottava sähköinen matkustuslupa ennenmatkaa.

Jos haluat lisätietoja lennoista, ylimääräisistä hotelliöistä, yhden hengen huoneen lisämaksusta, kolmen hengen huoneista tai tietoja hotellista, soita 010 217 6940 tai lähetä sähköposti sales@event-travel.fi

Varausmaksu (30% matkan hinnasta) erääntyy 7 vuorokauden kuluttua varauksesta. Loppumaksu erääntyy viimeistään 60 vuorokautta ennen matkaa. Ottelulippuvaraus vahvistuu vasta kun varausmaksu on maksettu. Ottelulippuvaraukset ovat sitovia, eikä niitä voi peruuttaa.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Event Travelin erityismatkaehtoja.

Huom! NHL otteluaikataulut saattavat muuttua alkuperäisestä otteluohjelmasta. Otteluiden ajat vahvistuvat noin kuukautta ennen ottelua. Mikäli otteluajankohta muuttuu, muuttuu varattuanne jo matkan, olemme teihin yhteydessä ja muutamme hotellimajoituksen ajankohdan vastaamaan uuttaa otteluaikataulua. Suosittelemme varaamaan muutoskelpoisen lentolipun. Autamme mielellämme lentovarauksissa. Kun varaat myös lennot kauttamme, kuuluu koko matkapaketti valmismatkalain piiriin.

Event Travel ei vastaa otteluaikataulun muutoksista.

Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

 

Lisätietoa

Lisätietoa

Tuotekoodi PKG-FLO-2034
Tapahtumapäivä 14.3.2017
Kaupunki Fort Lauderdale
Maa Yhdysvallat
Arvostelut

Florida Panthers vs Toronto Maple Leafs

Alkaen: 355,00 €

Yhteensä: 355,00 €

* Vaaditut tiedot

Yhteensä: 355,00 €