Loading... Loading
MaTiKeToPeLaSu
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

Tervetuloa Pohjoismaiden suurimpaan urheilumatkojen verkkokauppaan!

Event Travel kuuluu Pohjoismaiden johtavaan urheilumatkatoimistokonserniin LA Travel Ab:hen. Olemme toteuttaneet jo yli 350 000 unohtumatonta urheilumatkaa kahden vuosikymmenen aikana. Olemme Suomen Jääkiekkoliiton virallinen yhteistyökumppani fanimatkoissa, sekä Jokereiden virallinen matkanjärjestäjä.

Mikäli haluamaasi ottelumatkaa ei löydy laajasta valmiista valikoimastamme, ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme juuri sinulle sopivan elämyksen. Event Travelin laaja yhteistyöverkosto maailmalla mahdollistaa matkat lähes kaikkiin maailman urheilutapahtumiin. Olemme Suomen Matkatoimistoalan Liiton jäsen ja rekisteröity matkanjärjestäjä. Kun varaat matkasi kauttamme, varmistat, että se on valmismatkalain alainen, mikä takaa sinulle vahvan kuluttajansuojan. Käytämme aina vain virallisia lipputoimittajia.

Katso viereisestä Event Kalenterista missä ja milloin tapahtuu ja minne haluaisit lähteä kokemaan suuren urheilujuhlan tuntua. Sportti on parasta Livenä!  

Valioliiga

Jalkapallon MM-kisat 2018

Jalkapallon MM-kisat pelataan lähempänä kuin koskaan! Matkapektit Pietariin ovat loppuunmyytyjä. Muutamia paikkoja on vielä jäljellä Moskovaan välierään ja finaaliin. Katso vaihtoehdot  tästä

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisat 2019

Vuoden 2019 Jääkiekon MM-kisat pelataan Slovakiassa. Suomi pelaa alkusarjan Kosicessa. Tuotamme tällä hetkellä paketteja sekä alkusarjaan, että finaalisarjaan ja paketit tulevat myyntiin kesäkuun aikana.

Neste Ralli

NESTE RALLI

Lähde mukaan Suomen suurimpaan moottoriurheilutapahtumaan. Event Travel Neste Rally Experience tarjoaa helpon ja mukavan tavan nauttia Rallista. Katso lisää tästä 

 

Formula 1

Vuoden 2018 Formulamatkat ovat nyt myös myynnissä. Katso Monzan matkan tunnelmat ja Oskari Saaren vinkit kohteen sopivan valintaan. Formulamatkamme löydät täältä

Miksi valita Event Travel?

  • Pohjoismaiden johtava urheilumatkatoimisto
  • Jo yli 350 000 tyytyväistä asiakasta
  • Turvallinen ja luotettava matkanjärjestäjä
  • Kauttamme varatut matkat ovat aina valmismatkalain alaisia
  • Käytämme vain virallisia lipputoimittajia 
  • Olemme järjestäneet urheilumatkoja jo yli 20 vuotta

Valmismatka

Hyvä tietää

Urheilu- ja tapahtumamatkoissa on useita erityispiirteitä. Monista eri asioista saattaa herätä kysymyksiä. Olemme keränneet yleisimpiä kysymyksiä ja niihin vastauksia. Voit tutustua niihin täältä.

Yrityksille ja ryhmille

Olemme toteuttaneet unohtumattomia ottelumatkakokemuksia yhden hengen matkoista tuhansia ihmisiä käsittäville ryhmille. Mikäli yrityksesi haluaa järjestää ainutlaatuisen asiakas- tai incentivematkan, toteutamme sen mielellämme alusta loppuun. Mikäli haluat järjestää ryhmälle oman matkan räätälöidyllä sisällöllä, sekin onnistuu. Ota yhteyttä ja toteutetaan unelmamatkanne! sales@event-travel.fi

La Liga

Lähde seuraamaan Euroopan kovatasoisinta jalkapallosarjaa paikan päälle! FC Barcelonan ottelupaketit alk 350€ / henkilö. Tutustu La Liga valikoimaamme täältä.

Tilaa uutiskirje

* vaadittavat kentät