Kuvaus

Yksityiskohdat

Lähde Hungaroringille suomalaisten "omaan" osakilpailuun!

Lähde suomalaisten suosikki osakilpailuun Unkarin Hungaroringille! Matka sisältää kaiken mitä onnistuneeseen F1-matkaan tarvitaan! Lennot, majoituksen aamiaisineen, lentokenttäkuljetukset ja kisakuljetukset.Heinäkuinen Unkari tarjoaa takuu lämpimiä ilmoja ja huikean F1 kokemuksen! Matkassa mukana on myös Event Travelin suomalaiset matkanjohtajat.  Pitkän viikonlopun aikana ehdit tutustua myös Budapestiin tai seurata perjantain harjoituksia. Jos lähdet heti hotellille saavuttuasi radalle, ehdit jopa torstain Pit Walkille, eli pääset kävelemään varikkoalueelle!

Atlantic hotelli on hyvä perusmajoitusvaihtoehto hieman keskustan ulkopuolella. Keskussa voit valita Soho Boutique Hotel ja Radisson Blu Beke, President Hotelin tai Royal Park Boutique hotellin väliltä. Voit myös yhdistää Formulaviikonloppuun mukavan kylpylaloman jos valitset hotelliksi Danusbis Helath Spa:n Margaritin saarelta, keskeltä Tonavaa! 

Peruspaketissamme lennämme Lufthansan vaihdollisilla lennoilla Budapestiin. Lisämaksusta voit myös valita Finnairin suorat lennot joko Wieniin tai Budapestiin. Kaikkiin lentovaihtoehtoihin sisältyvät lentokenttäkuljetukset Budapestiin. Wienin lentokentältä on noin 2,5h ajomatka Budapestiin. 

Perushintaan sisältyvällä aluelipulla pääset rata-alueelle ja voit seurata kisaa radan nurmialueilta (merkattu vihreällä ratakarttaan). Katsomoissa kaikilla on numeroidut istumapaikat. Hungraoringillä ainoastaan Super Gold katsomo on katettu. Kaikissa myynnissämme olevissa katsomoissa on myös screeni josta voi seurata kisan tilannetta.

Matkan hintaan sisältyy ratakuljetukset lauantaina ja sunnuntaina. Käyttämällä ratakuljetuksiamme, vältyt pitkiltä taksijoinoilta. Ilmastoidussa bussissamme matka radalle taittuu mukavasti! Kisakuljetukset lähtevät takaisin Budapestiin 1,5h aika-ajojen ja kisan päättymisen jälkeen. Radalle voi kulkea myös omatoimisesti oman aikataulun mukaisesti taksilla tai radan omalla shuttle bussilla. Taksi keskustasta radalle maksaa noin 20€ - 30€.

Voit myös varata tunnelmallisen illallisristeilyn Tonavalla perjantaille. Risteilyn aikana nähdään kaikki tärkeimmät nähtävyydet Tonavalta, sekä Budapest komeassa iltavalaistuksessa. Risteilyn hintaan sisältyy buffet illallinen, alkudrinkki ja ruokajuomat (olut, viini ja virvoitusjuomat). Nouto hotellilta noin klo 18:30 ja risteilyn jälkeen kuljetus takaisin hotellille. Mukana risteilyllä myös suomalainen matkanjohtaja. Tällä risteilyllä on hyvä latautua viikonlopun kisatunnelmaan!

Perupaketti sisältää:

 • Lufthansan lennot Budapestiin
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoituksen valitussa hotellissa ja huonetyypissä
 • Aamiaiset
 • Aluelippu Unkarin GP:hen. Lipulla pääsee torstain Pit Walkille, perjantain harjoituksiin, aika-ajoihin ja kisaan.
 • Kuljetukset kisapaikalle ja takaisin aika-ajoihin ja kisaan.
 • Event Travelin matkanjohtajan palvelut.
 • Etukäteen maksettavat verot ja matkustajamaksut.

Lisämaksusta:

 • Finnairin suorat lennot Wieniin
 • Finnairin suorat lennot Budapestiin
 • Bronze, Silver tai Gold lippupaketit
 • Illallisristeily Tonavalla

Matkaohjelma

26.7.2018
Lähtö Helsingistä kohti Budapestia. Kuljetus lentokentältä hotellille. Halutessaan voi lähteä omatoimisesti jo radalle, sillä kisalipuilla pääsee osallistumaan  torstaina Pit Walkille, eli kävelylle lähtöalueella!
 
27.7.2018
Aikaa tutustua Budapestin nähtävyyksiin tai mennä omatoimisesti seuraamaan perjantain harjoituksia. Illallisristeily lisämaksusta.
 
28.7.2018
Aamulla lähtö radalle seuraamaan 3. harjoituksia ja aika-ajoja. Paluu hotellille aika-ajojen jälkeen.
 
29.7.2018
Aamulla lähtö radalle seuraamaan Porsche Cupia ja Unkarin F1 Grand Prixta! Paluu hotellille kisan jälkeen.
 
30.7.2018
Aamulla huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle. Paluu Helsinkiin.
 
Vahvistettu matkaohjelma kellonaikoineen lähetetään lähtijöille kaksi viikkoa ennen lähtöä.

Sovellamme matkaan yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Event Travelin erityismatkaehtoja. Mikäli haluat lisätietoja tai varata muita palveluita voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse sales@event-travel.fi  tai puhelimitse 09 428 27900. 

KATSO HOTELLIEN SIJAINTI KARTALTA

Lisätietoa

Lisätietoa

Tuotekoodi PKG-BUD-1000
Tapahtumapäivä 29.7.2018
Kaupunki Budapest
Maa Unkari
Arvostelut

F1 Unkarin Grand Prix 26.7.2018 - 30.7.2018

Alkaen: 845,00 €

Yhteensä: 845,00 €

* Vaaditut tiedot

Yhteensä: 845,00 €