Kuvaus

Yksityiskohdat

Lähde Hungaroringille suomalaisten "omaan" osakilpailuun!

Lähde suomalaisten suosikki osakilpailuun Unkarin Hungaroringille! Matka sisältää kaiken mitä onnistuneeseen F1-matkaan tarvitaan! Lennot, majoituksen aamiaisineen, lentokenttäkuljetukset ja kisakuljetukset. Heinäkuinen Unkari tarjoaa takuu lämpimiä ilmoja ja huikean F1 kokemuksen! Matkassa mukana on myös Event Travelin suomalaiset matkanjohtajat. Atlantic hotelli on hyvä perusmajoitusvaihtoehto hieman keskustan ulkopuolella. Kings Hotel, Soho Boutique Hotel ja Radisson Blu Beke sijaitsevat keskustassa. 

Peruspaketissa lennot ovat vaihdolliset Lufthansan lennot Budapestiin. Voit myös valita Finnairin lennot Budapestiin tai Wieniin. Wienistä lentohintaan sisältyy luonnollisesti kuljetukset Wienistä Budapestiin. Ajoaika Wienistä Budapestiin on noin 2,5h.

Hungraoringillä ainoastaan Super Gold katsomo on katettu. Aluelipulla pääset rata-alueelle ja voit seurata kisaa radan nurmialueita. Katsomoissa kaikilla on numeroidut istumapaikat. Kaikissa myynnissämme olevissa katsomoissa on myös screeni josta voi seurata kisan tilannetta.

Radalle voi kulkea myös omatoimisesti taksilla tai radan omalla shuttle bussilla. Taksi keskustasta radalle maksaa noin 20€ - 30€. Käyttämällä ratakuljetuksiamme, vältyt pitkiltä taksijonoilta ja shuttle bussin ruuhkilta (varsinkin takaisin kaupunkiin päin). Ilmastoidussa bussissamme matka radalle taittuu mukavasti! Kisakuljetukset lähtevät takaisin Budapestiin 1,5h aika-ajojen ja kisan päättymisen jälkeen. 

Voit myös varata tunnelmallisen illallisristeilyn Tonavalla perjantaille. Risteilyn aikana nähdään kaikki tärkeimmät nähtävyydet Tonavalta, sekä Budapest komeassa iltavalaistuksessa. Risteilyn hintaan sisältyy buffet illallinen, alkudrinkki ja ruokajuomat (olut, viini ja virvoitusjuomat). Nouto hotellilta noin klo 18:30 ja risteilyn jälkeen kuljetus takaisin hotellille. Mukana risteilyllä myös suomalainen matkanjohtaja. Tällä risteilyllä on hyvä latautua viikonlopun kisatunnelmaan!

Perupaketti sisältää:

 • Lufthansan lennot Budapestiin
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoituksen valitussa hotellissa ja huonetyypissä
 • Aamiaiset
 • Aluelippu Unkarin GP:hen sisältäen liput aika-ajoihin ja kisaan.
 • Kuljetukset kisapaikalle ja takaisin.
 • Event Travelin matkanjohtajan palvelut.
 • Etukäteen maksettavat verot ja matkustajamaksut.

Lisämaksusta:

 • Finnairin suorat lennot Wieniin, josta bussikuljetus Budapestiin
 • Finnairin suorat lennot Budapestiin
 • Bronze, Silver tai Gold lippupaketit
 • Illallisristeily Tonavalla

Matkaohjelma

 
27.7.2018
Lähtö Helsingistä kohti Budapestia. Kuljetus lentokentältä hotellille. Aikaa tutustua Budapestin nähtävyyksiin tai mennä omatoimisesti seuraamaan perjantain harjoituksia. Illallisristeily lisämaksusta.
 
28.7.2018
Aamulla lähtö radalle seuraamaan 3. harjoituksia ja aika-ajoja. Paluu hotellille aika-ajojen jälkeen.
 
29.7.2018
Aamulla lähtö radalle seuraamaan Porsche Cupia ja Unkarin F1 Grand Prixta! Paluu hotellille kisan jälkeen.
 
30.7.2018
Aamulla huoneiden luovutus ja kuljetus lentokentälle. Paluu Helsinkiin.
 
Vahvistettu matkaohjelma kellonaikoineen lähetetään lähtijöille kaksi viikkoa ennen lähtöä.
Varausmaksu (30% matkan hinnasta) erääntyy 7 vuorokauden kuluttua varauksesta. Loppumaksu erääntyy 60 vuorokautta ennen matkaa.

Sovellamme matkaan yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Event Travelin erityismatkaehtoja. Mikäli haluat lisätietoja tai varata muita palveluita voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse sales@event-travel.fi  tai puhelimitse 09 428 27900.

KATSO HOTELLIEN SIJAINTI KARTALTA

Lisätietoa

Lisätietoa

Tuotekoodi PKG-BUD-5000
Tapahtumapäivä 29.7.2018
Kaupunki Budapest
Maa Unkari
Arvostelut

F1 Unkarin Grand Prix 27.7.2018 - 30.7.2018

Alkaen: 795,00 €

Yhteensä: 795,00 €

* Vaaditut tiedot

Yhteensä: 795,00 €