FAQ

Hyvä tietää urheilu- ja tapahtumamatkoista:

Onko Event Travelin edustaja aina mukana matkakohteessa?

Suurimmissa tapahtumissa ja ryhmämatkoissa on edustajamme mukana. Mikäli edustajamme on mukana kohteessa, on siitä maininta matkakuvauksessa. Jos haluat, että edustajamme on ryhmänne mukana matkalla, mainitse siitä tilausvaiheessa.

Kaikissa matkoissamme on käytettävissä puhelinnumero, josta edustajamme saa kiinni, mikäli lipputoimituksista, hotelleista tai muista palveluistamme herää kysymyksiä. Ilta- ja yöaikana palvelupuhelimeen vastataan englanniksi.

Mitä matkapaketteihin sisältyy?

Peruspaketteihimme sisältyy aina liput tapahtumaan, sekä majoituksen, ellei matkakuvauksessa toisin mainita.

  • Formulamatkoissa peruspaketit ovat perjantaista maanantaihin

  • Jalkapallomatkoissa saapuminen on ottelupäivää edeltävä päivä ja paluu ottelun jälkeisenä päivänä

  • Muissa matkoissa tarkista peruspaketin matkankesto matkakuvauksesta

Voinko varata muita matkapituuksia kuin mitä verkkokaupassa on tarjolla?

Kyllä voit. Useisiin paketteihin on mahdollista varata lisäöitä ennen ja jälkeen peruspaketin ajankohdan. Jos haluat vielä erilaisia matkanpituuksia, onnistuu sekin. Lähetä asiakaspalveluumme viestiä toivotuista matka-ajankohdista ja teemme sinulle tarjouksen.

Lennot

Voit varata lennot parhaaksi katsomastasi paikasta tai varata ne meidän kauttamme. Voit varata haluamasi paketin verkkokaupastamme ja laittaa meille sen jälkeen tarjouspyynnön lennoista. Koska monien urheilutapahtumien aikataulut vahvistuvat vasta lähempänä otteluajankohtaa, suosittelemme varaamaan muutoskelpoisen lentolipun. Kun varaat myös lennot meidän kauttamme, varmistamme, että liput ovat myös muutoskelpoisia.

Mitä tapahtuu kun otteluaikataulu muuttuu?

Eri sarjojen otteluohjelma vahvistuu vasta lähempänä ajankohtaa. Mikäli otteluajankohta muuttuu, ilmoitamme siitä asiakkaalle ja vaihdamme hotellimajoituksen vastaamaan uutta ajankohtaa. Mikäli olet varannut myös lennot kauttamme, muutamme myös ne vastaamaan uutta ajankohtaa, mikäli olet valinnut muutoskelpoisen lipun. Event Travel ei vastaa otteluaikataulujen muutoksista. Mikäli varaat muutoskelvottoman lipun, suosittelemme varaamaan lisäöitä peruspaketin lisäksi.

Kuinka paljon aikaisemmin otteluaikataulut vahvistuvat?

  • Valioliigan aikataulu vahvistuu noin kuukautta ennen ottelua.

  • La Ligan aikataulu vahvistuu noin 10 päivää ennen ottelua.

  • Serie A:n aikataulu vahvistuu noin viikkoa ennen ottelua

  • Bundesligan aikataulu vahvistuu noin kuukautta ennen ottelua.

  • Erdevisie aikataulu vahvistuu noin 10 päivää ennen ottelua

Voinko varata muita katsomopaikkoja Formula 1 matkoissa kuin mitä paketteihin sisältyy?

Kyllä voit. Jos haluat varat jonkin muun katsomopaikan kuin mitä meillä on tarjolla, laita siitä meille viestiä niin tarkistamme lippujen saatavuuden ja hinnan.

Mistä saatte liput eri tapahtumiin?

Event Travelilla on vuosikymmenten kokemus urheilu- ja tapahtumamatkojen järjestämisestä. Näiden vuosien aikana olemme löytäneet luotettavat yhteistyökumppanit ympäri maailman.  Käytämme aina vain virallisia lipputoimittajia.

Missä istumapaikkamme sijaitsevat katsomossa

Lähtökohtaisesti paikat sijaitsevat lyhyellä sivulla, ellei matkakuvauksessa toisin mainita.

Pääsemmekö istumaan vierekkäin?

Pyrimme aina saamaan vierekkäiset istumapaikat.  Lähtökohtaisesti emme kuitenkaan voi luvata vierekkäisiä paikkoja yli kahden hengen seurueille suosituimpiin tapahtumiin.  Voit laittaa meille kyselyä mikäli seurueessanne on enemmän kuin kaksi henkilöä niin tarkistamme tilanteen.

Voinko muuttaa lipputilausta jälkikäteen?

Valitettavasti kaikki ottelu- ja pääsylipputilaukset ovat aina heti sitovia, eikä niitä voi muuttaa jälkikäteen.

Miten ja koska liput toimitetaan asiakkaalle?

Useimmissa tapauksissa liput toimitetaan hotellin vastaanottoon, josta ne ovat noudettavissa viimeistään ottelupäivän aamuna. Formulamatkoissa liput lähetetään kotiin noin viikkoa ennen lähtöä.

Onko Event Travelin kautta mahdollista hakea viisumeita?

Mikäli ottelutapahtuman kohteeseen vaaditaan viisumi, voit hakea viisumin myös Event Travelin kautta. Kysy tarjous viisumista asiakaspalvelustamme.