Kuvaus

Yksityiskohdat

Lähde kauden päätösosakilpailuun vietä samalla rentouttava rantaloma Dubaissa!

Lähde kauden päätösosakilpailuun Abu Dhabiin ja yhdistä matkaan mukava rantaloma Dubaissa! Täällä ratkaistaan viimeistään vuoden 2017 F1 maailmanmestari. Abu Dhabin GP on monien mielestä kauden loisteliain osakilpailu. Rata-alueella on juhlatunnelmaa, kun kauden päätöskonsertit ovat käynnissä. Jokaisena kisapäivänä on konsertti Du Arenalla jossa esiintyjinä on maailman tähtiartisteja. Torstain esiintyjänä on DJ Calvin Harris ja sunnutain esiintyjäksi on vahvistunut Pink!. Kisalippuihin sisältyy sisäänpääsy näihin konsertteihin! Lisäksi voit vierailla Ferrari Worldissa samalla kisalipulla.

Voit majoittua Hilton Garden Inn Mall of Dubaissa, jossa Mall of Emirates on vain 400m päässä. Mall of Emiratesista löytyy valtavasti ostosmahdollisuuksia, sekä oma laskettelukeskus!

Jos taas haluat hemmotella itseäsi ja majoittua rannan vieressä, valintasi on hieno 5* hotelli Amwaj Rotana, joka sijaitsee Jumeirah Beachilla.

Dubaissa on paljon nähtävää ja koettavaa. Jos haluat tutustua Dubaihin paremmalla ajalla, voimme lähettää myös tarjouksen pidemmästä matka-ajasta.

Monien mielestä Abu Dhabi ja Monaco ovat kauden tyylikkäimpiä osakilpailuja. Tule mukaan katsomaan mitä mieltä sinä olet? Matkalla on mukana Event Travelin suomenkielinen matkanjohtaja.

 

Peruspaketti sisältää:

 • Air Balticin lennot Abu Dhabiin, josta kuljetus Dubaihin
 • Lentokenttäkuljetukset
 • Majoitus Hilton Garden Inn Mall of Emirates**** hotellissa  jaetussa kahden hengen huoneessa Dubaissa. Majoituttaessa kahden hengen huoneessa, varauksella oltava kaksi henkilöä. Emme myy erikseen mies/naispaikkoja.
 • Kisaliput South Grandstand - katsomossa  lauantaille ja sunnuntaille.
 • Kuljetukset kisapaikalle ja takaisin. Kisakuljetukset lähtevät takaisin aika-ajojen ja kisan päätyttyä. MIkäli haluat jäädä konsertiin, pitää kuljetus takaisin Dubaihin hoitaa itse. Taksimatka Abu Dhabista Dubaihin maksaa noin 60€.
 • Event Travelin suomenkielisen matkanjohtajan palvelut.
 • Etukäteen maksettavat verot ja matkustajamaksut

Lisämaksusta:

 • Turistivero maksetaan suoraan hotellille. Veron suuruus on n 4€ - 5€ per huone per vuorokausi riippuen hotellin tasosta.
 • Yhden hengen huone
 • Majoitus 5* Amwaj Rotana hotellissa
 • Kisaliput muihin katsomoihin

Huomioithan, että hotellihuoneet saa käyttöön 23.11.2017 klo 14:00. Mikäli haluaisitte aikasemman sisäänkirjautumisen, kysy lisämaksua ja saatavuutta asiakaspalvelustamme.

Ennakkomaksu 30%  maksetaan 7vrk päästä varauksesta ja loppusumma erääntyy 60vrk ennen lähtöä. 

Sovellamme matkaan valmismatkalakia ja Event Travelin erityismatkaehtoja. Mikäli haluat lisätietoja tai varata muita palveluita voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse sales@event-travel.fi  tai puhelimitse 09 428 27900

 

Katso alta millaista oli Abu Dhabin GP:ssä 2016

 

 

 

Lisätietoa

Lisätietoa

Tuotekoodi PKG-ABU-1010
Tapahtumapäivä 26.11.2017
Kaupunki Abu Dhabi
Maa Arabiemiirikunnat
Arvostelut

F1 Abu Dhabi Grand Prix 23.11.2017 -27.11.2017

Alkaen: 1 575,00 €

Yhteensä: 1 575,00 €

Laita tuotteet ostoskoriin