Kuvaus

Yksityiskohdat

Lähde Hungaroringille suomalaisten "omaan" osakilpailuun!

Lähde suomalaisten suosikki osakilpailuun Unkarin Hungaroringille! Matka sisältää kaiken mitä onnistuneeseen F1-matkaan tarvitaan! Lennot, majoituksen aamiaisineen, lentokenttäkuljetukset ja kisakuljetukset.Heinäkuinen Unkari tarjoaa takuu lämpimiä ilmoja ja huikean F1 kokemuksen! Matkassa mukana on myös Event Travelin suomalaiset matkanjohtajat.  Pitkän viikonlopun aikana ehdit tutustua myös Budapestiin tai seurata perjantain harjoituksia. Jos lähdet heti hotellille saavuttuasi radalle, ehdit jopa torstain Pit Walkille, eli pääset kävelemään varikkoalueelle!

Zuglo hotelli on hyvä perusmajoitusvaihtoehto hieman keskustan ulkopuolella. Kings Hotel, Soho Boutique Hotel ja Eurostar Hotel sijaitsevat keskustassa. 

Peruspaketissamme lennämme Wieniin, josta on noin 2,5h bussikuljetus Budapestiin. Lisämaksusta voit valita myös Finnairin myös Finnairin lennot Budapestiin.

Hungraoringillä ainoastaan Super Gold katsomo on katettu. Aluelipulla pääset rata-alueelle ja voit seurata kisaa radan nurmialueilta. Katsomoissa kaikilla on numeroidut istumapaikat. Kaikissa myynnisämme olevissa katsomoissa on myös screeni josta voi seurata kisan tilannetta.

Radalle voi kulkea myös omatoimisesti taksilla tai radan omalla shuttle bussilla. Taksi keskustasta radalle maksaa noin 20€ - 30€. Käyttämällä ratakuljetuksiamme, vältyt pitkiltä taksijoinoilta  ja shuttle bussin ruuhkilta (varsinkin takaisin kaupunkiin päin). Ilmastoidussa bussissamme matka radalle taittuu mukavasti! Kisakuljetukset lähtevät takaisin Budapestiin 1,5h aika-ajojen ja kisan päättymisen jälkeen.

Perupaketti sisältää:

  • Finnairin lennot Wieniin
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoituksen valitussa hotellissa ja huonetyypissä
  • Aamiaiset
  • Aluelippu Unkarin GP:hen sisältäen liput Pit walkille, perjantainharjoituksiin, aika-ajoihin ja kisaan.
  • Kuljetukset kisapaikalle ja takaisin.
  • Event Travelin matkanjohtajan palvelut.
  • Etukäteen maksettavat verot ja matkustajamaksut.

Lisämaksusta:

  • Finnairin suorat lennot Budapestiin
  • Bronze, Silver tai Gold lippupaketit

Sovellamme matkaan yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Event Travelin erityismatkaehtoja. Mikäli haluat lisätietoja tai varata muita palveluita voit olla meihin yhteydessä sähköpostitse sales@event-travel.fi  tai puhelimitse 09 428 27900.  HUOM! F1 kalenteri on vielä alustava. Mikäli kisan ajankohta muuttuu, siirretään varaus uudelle ajankohdalle. Hinta tarkistetaan muutoksen yhteydessä.

KATSO HOTELLIEN SIJAINTI KARTALTA

Lisätietoa

Lisätietoa

Tuotekoodi PKG-BUD-1000
Tapahtumapäivä 29.7.2018
Kaupunki Budapest
Maa Unkari
Arvostelut

F1 Unkarin Grand Prix 26.7.2018 - 30.7.2018

Alkaen: 855,00 €

Yhteensä: 855,00 €

* Vaaditut tiedot

Yhteensä: 855,00 €