Kuvaus

Yksityiskohdat

Lähde Tanskaan Herningiin kannustamaan Leijonat alkusarjasta jatkoon!

Herning on Tanskan jääkiekon kehto. Täällä 50 000 asukkaan kaupungissa MM-kisat näkyvät ja kuuluvat ja tunnelma on varmasti sen mukainen! 

Voit valita majoituksen Herningistä tai Århusista.

Herningissä kisat varmasti näkyvät ja kuuluvat kaupungilla. Herningiin perustetaan myös kisojen ajaksi suomalaisten fanien fanibaari. Fanibaari on vuonna 2018 nimletään Sisu Klubi! Lisäksi Jyske bank Boxenin viereen tulee perinteinen Fan Zone alue. Herningissä on melko vähän hotelleita ja siitä syystä majoitusvaihtoehtoja ei ole montaa. Kisojen ajaksi Jyske Bank Boxen areenan viereisiin messuhalleihin on rakennettu Hockey Camp, jossa on väliaikaismajoitusta teltoista hostel tasoisiin huoneisiin. Herningissä voit valita hotellimajoituksen Hotel Ostergaards Herningistä joka sijaitsee lähellä Herningin keskustaa tai Hotel Lynggårdeista joka puolestaan sijaitsee kävelymatkan päässä Jyske Bank Boxenista.

Århus on 250 000 asukkaan kaupunki noin tunnin ajomatkan päässä Herningistä. Århusissa on enemmän valinnan varaa hotelleissa ja kaupungilla on enemmän tekemistä Suomen otteluiden välipäivinä. Århusista pääsee Herningiin junalla, mutta kätevin tapa liikkua kaupunkien välillä on Event Travelin kisabussit, joita voi käyttää bussipassilla. Bussipassi on voimassa koko matkan ajan. Århusissa voit majoittua kaupungin keskustassa Cabinn Hotellissa, Hotel Ritzissä tai The Mayor Hotellissta.  

Peruspakettimme sisältävät majoituksen Cabinn Hotellissa Århusin keskustassa ja PL7 otteluliput matka aikana pelattaviin Suomen otteluihin. 

 

Matkapaketti sisältää:

  • Suorat tilauslennot Billundiin
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoituksen valitussa hotellissa ja huonetyypissä. Perushinta sisältää majoituksen Cabinn** hotellissa.
  • Aamiaiset
  • PL7 otteluliput matkan aikana pelattaviin Suomen otteluihin

Lisämaksusta

  • Majoituksen muissa hotelleissa
  • Bussipassin (Århus - Herning - Århus kisakuljetuksiin)
  • Otteluliput muihin kategorioihin
Emme myy erikseen mies/naispaikkoja. Mikäli varaat neljän hengen huoneen, on varauksella oltava neljä henkilöä ja kahden hengen huoneessa kaksi henkilöä.
 
Ottelulipuissa taataan vähintää kaksi vierekkäistä paikkaa. Mikäli teillä on isompi ryhmä, ottakaa yhteyttä asiakaspalveluumme sales@event-travel.fi.

Jos haluat ryhmätarjouksen, räätälöidyn matkapaketin tai lisätietoja matkasta soita  09 428 27900 (ppm tai mpm) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen sales@event-travel.fi

Varausmaksu 20% erääntyy 7vrk varauksesta. Loppumaksu 80% erääntyy 60vrk ennen lähtöä. 

Voit valita maksutavaksi verkkopankkimaksun, luottokorttimaksun tai laskun. Mikäli et halua maksaa koko matkan hintaa kerralla, valitse maksutavaksi lasku.

Varaamme oikeuden muutoksiin.

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja, sekä Event Travelin erityismatkaehtoja.

Event Travel ei vastaa otteluaikataulun muutoksista.

Emme välitä pelkkiä ottelulippuja.

KATSO HOTELLIEMME SIJAINTI KARTALTA

 

Lisätietoa

Lisätietoa

Tuotekoodi PKG-HER-2996
Tapahtumapäivä 11.5.2018
Kaupunki Herning
Maa Tanska
Arvostelut

Herningin alkusarja 11.5.2018 - 14.5.2018

Alkaen: 775,00 €

Yhteensä: 775,00 €

* Vaaditut tiedot

Yhteensä: 775,00 €