Lentopaketit

Lentopaketit

Jääkiekon MM-kisat vuonna 2018 pelataan Tanskassa Herningissä.

 

Alkusarjan ottelut pelataan Herningissä Keski-Jyllannissa. Liikenneyhteydet Suomesta Jyllantiin ovat melko huonot, mutta Event Travelin kautta pääset lentäen kätevästi Billundiin, josta on vain tunnin bussimatka Herningiin ja Århusiin.

Herningissä majoituskapasiteettia on melko rajallisesti. Jyske Bank Boxenin viereen rakennetaan Hockey Camp, jossa on tarjolla telttamajoitusta ja halliin rakennetuja väliaikaisia hotellihuoneita. Mikäli olet valmis tinkimään hieman mukavuuksista ja panostamaan huikeaan festarimeininkiin hallin vieressä, on Hockey Camp Herningissä oikea paikka sinulle!

Jos haluat majoittua hotellissa, meillä on muutamia hotelleita valikoimassamme Herningistä ja lisää hotellikapasiteettia löytyy Århusista. Århus on Herningin lähin suurempi kaupunki, jossa asuu noin 250 000 ihmistä. Århusissa on iltaisin paremmin valinnanvaraa ravintoloiden ja yöelämän suhteen kuin Herningissä. Event Travelin kisabussit liikennöivät Århusin ja Herningin välillä, joten liikkuminen kaupungista toiseen on vaivatonta.

Peruspaketteihimme sisältyy lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus valitussa majoitustyypissä, sekä otteluliput Suomen otteluihin matkan aikana.

 

Voit tutustua MM-kisavalikoimaamme verkkokaupassamme tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse sales@event-travel.fi tai puhelimitse 09 428 27900. Mikäli sinulla on yli kymmenen hengen seurue, laita meille viestiä niin räätälöimme teille ryhmätarjouksen.

 

Valinnalle ei löydy sopivia tuotteita