Cabinn Hotel Århus**

Cabinn Hotel Århus**

CABINN HOTEL ÅRHUS**

Cabinn Hotel Århus sijaitsee kaupungin keskustassa, kaupunkia halkovan joen vieressä. Hotellin ympäristössä on paljon ravintoloita ja baareja ja koko Århusin keskusta on kävelymatkan sisällä. Århusin juna-asemalle on alle kilometrin kävelymatka. Cabinn Hotel Århusin huoneet ovat kompakteja ja siistejä modernisti sisustettuja huoneita. Economy huoneissa on kerrossängyt ja Commodore huoneissa kaksi erillistä sänkyä. Huoneissa on oma suihku ja wc, sekä ilmainen wi-fi yhteys. Hotellin vastaanotosta voi ostaa pientä purtavaa iltaisin.

Event Travelillä on hotellista varattuna yli 100 huonetta, joten hotellissa on varmasti hyvä Leijonatunnelma! Tämä hotelli on loistava tukikohta Jääkiekon MM-kisoihin Århusissa! Cabinn Hotellin voit valita majoitukseksi lentopaketeissamme.

 

Juna-asemalta pääsee junalla suoraan Herningiin. Helpoin tapa kulkea kisapaikalle on ostaa Event Travelin bussipassi jolla voit käyttää kisabussejamme koko matkan ajan. Kisabussit liikennöivät Århusin ja Herningin välillä Suomen pelipäivinä. Kisabussin pysäkit Herningissä ovat Leijonaluolalla ja Juske Bank Boxenilla.

 

Peruspaketteihin sisältyvät matkat, majoitus ja PL7 otteluliput Suomen otteluihin.

Mikäli haluatte VIP-lippupaketin tai poikkeavat matkajärjestelyt, räätälöimme mielellämme teille oman matkakokonaisuuden.

Varaa oma MM-kisapakettisi verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse sales@event-travel.fi tai puhelimitse 09 428 27900

CABINN HOTEL

 Cabinn Hotel Århus

 

CABINN HOTEL ÅRHUS VASTAANOTTO

Cabinn Hotel Århus vastaanotto


COMMODORE HUONE

Commodore huone


ECONOMY HUONE

Economy huone

 

Peruspakettiin sisältyy matkat, majoitus ja PL7 otteluliput Suomen otteluihin. Varausvaiheessa voitte valita haluamanne lisäpalvelut tarpeenne mukaan.

Mikäli haluatte VIP-lippupaketin tai poikkeavat matkajärjestelyt, räätälöimme mielellämme teille oman matkakokonaisuuden.

Varaa oma MM-kisapakettisi verkkokaupastamme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse sales@event-travel.fi tai puhelimitse 09 428 27900