SisuKlubi

SisuKlubi

SISUKLUBI HERNINGISSÄ 5.5.2018 - 16.5.2018

Event Travel on tänäkin vuonna suomalaisten fanibaarin pääyhteistyökumppani Jääkiekon MM-kisoissa Heringissä! SisuKlubi on suomalaisten oma kokoontumispaikka urheilutapahtumissa Suomessa ja maailmalla. Sisuklubi viihdyttää kiekkofaneja Tanskassa päivittäin 4.5.2018 - 16.5.2018 koko alkusarjan ajan. SisuKlubi rakenetaan suomiteemaisesti Fox & Hounds pubiin Herningin keskustaan osoitteeseen Østergade 17, 7400 Herning. Kyseessä on paikallisten mukaan kaupungin paras pubi, eli suomalaisille on tarjolla vain parasta!

Sisuklubilla nautitaan taas suomalaisesta viihteestä ja suomalaisista tuotteista. Klubi-isäntä Pepe Jürgensin lisäksi paikalla on koko joukko muita tuttuja kasvoja kotimaisesta viihde- ja kulttuurimaailmasta. Klubi-isäntä Don Pepe lupaakin, että SisuKlubillä järjestetään Herningin parhaat bileet! Juhani "Tami" Tamminen pitää Tami Cornerin Pre Game infot SisuKlubilta aina ennen Suomen pelejä. SisuKlubilla on myös luvassa erilaisia kilpailuja ja tulosveikkausta ja paikan päällä on mahdollista ostaa myös fanituotteita. Peleihin kulkemiseen on tehty helpoksi, sillä bussit Jyske Bank Boxeninin lähtevät vain heiton päästä SisuKlubilta.


SisuKlubin vierailijoita vahvistetaan pitkin kevättä. Parhaiten pysyt ajan tasalla, kun käyt tykkäämäss SisuKlubin Facebook sivuista tästä

Jos siis haluat takuuvarmasti hyvää meininkiä ja vahvaa Suomi-fiilistä, Sisuklubi on sinunpaikkasi. Sisäänpääsyrannekkeet maksavat etukäteen ostettuna 15€ ja paikan päältä ovelta ostettaessa 20€. Ranneke on henkilökohtainen ja oikeuttaa sisäänpääsyyn SisuKlubille koko alkusarjan ajan. 

SisuKlubi varaukset verkkokaupastamme tai myynnistämme sales@event-travel.fi tai puhelimitse 09 428 27900

Katso SisuKlubin sijainti kartalta:


Laskeva

1 Nimike(ttä)

  • Sisuklubi ranneke

    Sisuklubi ranneke

    SisuKlubin ranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn SisuKlubille koko alkusarjan ajan.

     


    fr: 15,00 €

Laskeva

1 Nimike(ttä)