Jääkiekon MM-kisat alkusarja Kosicessa

10.5.2019 - 13.5.2019

Ensimmäinen tilauslentomme täyttyi ennätysajassa ja suuren kysynnän vuoksi saimme ensimmäiselle viikonlopulle toisen tilauslennon perjantaista maanantaihin! Lennä mukavasti suorilla tilauslennoillamme Kosiceen. Kosice on Slovakian toiseksi suurin kaupunki, jossa on noin 250 000 asukasta. Ottelut pelataan Steel Arenalla, mihin mahtuu noin 8000 katsojaa. Tunnelma hallissa on varmasti hyvä!

Slovakiassa syöminen ja juominen on edullista. Kosicen keskustassa on paljon baareja ja ravintoloita.

Kosicessa on todella rajallisesti majoituskapasiteettia. Tällä hetkellä kaikki keskustan hotellimme ovat loppuunvarattuja. Majoitusta on vielä tarjolla noin 30min ajomatkan päässä Kosicesta, viihtyisissä kartanohotelleissamme Unkarin puolella. Hotelleilta on järjestetty kuljetukset Kosiceen päivittäin ja taksi kyseisiin hotelleihin maksaa noin 20€ - 30€ per suunta, joten liikkuminen ei ole ongelma.

Etsimme jatkuvasti lisää majoitusta Kosicen alueelta ja jos majoituspaikalla ei ole sinulle suurta merkitystä, voit varata Paras Diili majoitusvaihtoehdon. Paras Diili majoituksessa takaamme vähintään 2+ tähden hotellin 45min ajomatkan säteellä Kosicesta, mistä on järjestetty myös kisakuljetukset Kosiceen Suomen ottelupäivinä.

Lentoaikataulu

10.5.2019 Helsinki - Kosice 07:00 - 08:20

13.5.2019 Kosice - Helsinki 22:00 - 01:20

Lennot operoi Enter Air, Boing 737-800 lentokoneilla.

Matkan hintaan sisältyy:

  • Suorat tilauslennot Kosiceen
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Ottelukuljetukset Kosicen ulkopuolella sijaitsevista hotelleista Kosiceen
  • CAT-2 otteluliput Suomen peleihin

Lisämaksusta on mahdollista korottaa otteluliput CAT-1 lipuiksi.

Ensimmäisen viikonlopun aikana pelattavat Suomen ottelut ovat:

10.5.2019 klo 16:15 FIN-CAN

11.5.2019 klo 20:15 SVK-FIN

13.5.2019 klo 16:15 USA-FIN

Saapumispäivänä kuljetukset lentokentältä hotelleihin. Hotellihuoneet saa käyttöön vasta viimeistään klo 15:00, mutta matkatavarat voi jättää hotellille säilytykseen. Saapumisen jälkeen onkin hyvä lähteä Pre Game juhliin SisuKlubille!

Paluupäivänä huoneet luovutetaan klo 11:00 mennessä ja matkatavarat pakataan busseihin. USA-SUOMI ottelun jälkeen bussit lähtevät Steel Arenalta suoraan lentokentälle, jota tilauslennot lähtevät kohti Helsinkiä.

SisuKlubi

SisuKlubi avaa taas ovensa Kosicessa. SisuKlubi sijaitsee Dobre Casy pubissa, kiven heiton päässä keskuskadulta. Luvassa on taas viiltävää analyysia Pre Gameissa, sekä vierailevia asiantuntijoita ja artisteja. Herningistä tuttu henkilökunta vastaa SisuKlubin ohjelmasta. SisuKlubin ohjelma vahvistuu syksyn ja talven aikana. Sisäänpääsyrannekkeita SisuKlubille voit ostaa täältä.

Maksuehdot

Varausmaksu 50% matkan hinnasta erääntyy 7vrk varauksen jälkeen

Loppumaksu 50% matkan hinnasta erääntyy 60vrk ennen lähtöä

Katso tarkemmat peruutusehdot Matkaehdot

Varaa pian omasi, sillä lennot täyttyvät nopeasti!

Site.Offer.Expired <- needs translation for Finnish (Finland)