Serie A


Varaa jalkapallomatkasi Event Travelista
Serie A

Kauttamme voit varata ottelumatkapaketit Serie A otteluhin!

Pohjoismaiden johtavana urheilumatkatoimistona meillä on lähes 20 vuoden kokemus jalkapallomatkojen järjestämisestä. Kokemuksemme Serie A:sta takaa sinulle parhaan mahdollisen otteluelämyksen. Kun varaat ottelumatkasi Event Travelistä, sinun ei tarvitse huolehtia lipputoimituksista tai muista järjestelyistä. Me hoidamme järjestelyt ja sinun tehtäväksesi jää nauttia ottelusta!


Kun varaat jalkapallomatkasi Event Travelista varmistat, että matkasi on valmismatkalain alainen, mikä takaa sinulle vahvan kuluttajasuojan. Peruspakettimme sisältää aina kahden yön majoituksen ja otteluliput. Voit myös varata lennot kauttamme. Huomioithan, että Serie A:n otteluaikataulut vahvistuvat viimeistään vasta noin 10 päivää ennen ottelua. Tästä syystä suosittelemme varaamaan muutoskelpoisen lentolipun. Helpoin ja varmin tapa varmistaa onnistunut matka, on varata myös lennot  ja mahdolliset lisäyöt kauttamme.

Kauttamme on mahdollista varata matkat kaikkiin Serie A:n otteluihin. Voit varata kauttamme liput ja majoituksen tai koko paketin lentoineen. Emme myy pelkkiä ottelulippuja.

 

Ota yhteyttä sähköpostitse sales@event-travel.fi tai puhelimitse 09 428 27900 (mpm/ppm)