Serie A


Varaa jalkapallomatkasi Event Travelista
Serie A

Kauttamme voit varata ottelumatkapaketit Serie A otteluhin!

Pohjoismaiden johtavana urheilumatkatoimistona meillä on lähes 20-vuoden kokemus jalkapallomatkojen järjestämisestä. Kokemuksemme Serie A:sta takaa sinulle parhaan mahdollisen otteluelämyksen. Kun varaat ottelumatkasi Event Travelistä, sinun ei tarvitse huolehtia lipputoimituksista tai muista järjestelyistä. Me hoidamme järjestelyt ja sinun tehtäväksesi jää nauttia ottelusta!


Kun varaat jalkapallomatkasi Event Travelista varmistat, että matkasi on valmismatkalain alainen, mikä takaa sinulle vahvan kuluttajasuojan. Peruspakettimme sisältää aina kahden yön majoituksen ja otteluliput. Voit myös varata lennot kauttamme. Huomioithan, että Serie A:n  otteluaikataulut vahvistuvat viimeistään vasta noin 10 päivää ennen ottelua. Tästä syystä suosittelemme varaamaan muutoskelpoisen lentolipun. Helpoin ja varmin tapa varmistaa onnistunut matka, on varata myös lennot  ja mahdolliset lisäyöt kauttamme.


Serie A:n kausi 2015/2016 on päättynyt. Kauden 2016/2017 matkapaketit julkaistaan elokuun aikana.

Voit varata matkan verkkokaupastamme ja jos haluat varata lennot tai lisäyöt jälkikäteen, ota meihin yhteyttä niin lisäämme ne varaukselle. 

Varaa matkasi verkkokaupastamme tai ota yhteyttä sähköpostitse sales@event-travel.fi tai puhelimitse 010 217 6940

 

Valinnalle ei löydy sopivia tuotteita