Yhtiöstä

Event Travel Sports & Events Oy on Suomen johtava urheilumatkatoimisto, jonka urheilu- ja tapahtumamatkoille osallistuu vuosittain tuhansia urheilun ja matkailun ystäviä.

Event Travel kuuluu Pohjoismaiseen LA Travel Ab konserniin yhdessä Steve Perryman Sport Travelin kanssa. Event Travel, Steve Perryman Sport Travel ja LA Travel ovat yhdessä Pohjoismaiden suurin urheilu- ja tapahtumamatkanjärjestäjä.

Rakennamme vaativampaakin asiakasta tyydyttävän kokonaisuuden, jossa kaikki matkaan ja tapahtumaan liittyvä toimii saumattomasti. Asiakkaitamme ovat niin yksityishenkilöt ja yritykset, jotka haluavat palkita työntekijöitään hyvin tehdystä työstä tai antaa asiakkailleen elämyksen joka ei unohdu. Voit valita elämyksesi valmiista paketeistamme. Tarjolla on mm. moottoriurheilumatkoja F1-kisoihin, jalkapallomatkoja Italian Serie A:han, Espanjan La Ligaan, Saksan Bundesliigaan sekä tietysti Englannin Valioliigaan. Jääkiekkomatkamme suuntautuvat KHL- ja NHL-kaupunkeihin. Jääkiekon MM-kisamatkamme ovat jo käsite urheilumatkustukseen vihkiytyneiden keskuudessa ja teemekin yhteistyötä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. Event Travel on myös Jokereiden virallinen matkanjärjestäjä.

Räätälöimme myös ryhmällenne juuri teidän vaatimuksenne täyttävän kokonaisuuden.

Minkä tahansa palvelumme tai tuotteemme valitsetkin, teemme kaikkemme tuottaaksemme Sinulle ja/tai ryhmällesi onnistuneen ja unohtumattoman elämyksen.

TERVETULOA MATKALLE ELÄMYKSEEN ja muista: SPORTTI ON PARASTA LIVENÄ!


MATKATOIMISTOREKISTERITUNNUS:1344/15/Mj

Y-Tunnus: 2714131-3

Kotipaikka: Espoo

Osoite: Stella Business Park, Solaris talo 5krs.  Lars Sockin kaari 12, 02600 Espoo.