Varaa matkapakettisi Jalkapallon EM-kisoihin 2020

Jalkapallon EM-kisat 2020

Event Travel seuraa EM-kisojen tilannetta. Olemme yhteydessä matkan varanneisiin asiakkaisiin, kun yksityiskohdat vuoden 2021 kisoihin on vahvistettu. 

UEFA on aiemmin tulleen virallisen tiedoitteen mukaan päättänyt siirtää Jalkapallon EM-kisat pelattavaksi vuodelle 2021. Tämä tarkoittaa luonnollisesti sitä, että matkat eivät toteudu alkuperäisen aikataulun mukaisesti. Siirrämme kaikkien asiakkaidemme varaamat matkat Jalkapallon EM-kisoihin ensi vuodelle, ja matkan sisältö pysyy täysin samana. Palaamme aikataulujen osalta tarkemmin, kun UEFA on julkistanut uuden otteluohjelman.

Tämä herättää luonnollisesti paljon kysymyksiä, ja olemme lisänneet alle muutamia esimerkkikysymyksiä:

Olen maksanut ennakkomaksun matkastani, mutta en vielä loppulaskua, miten toimitaan?

Ennakkomaksu säilyy varausmaksuna, ja loppulaskun eräpäivä siirtyy ensi vuodelle. Päivitämme laskut huhtikuun aikana, ja lähetämme uuden loppulaskun sähköpostitse.

Olen maksanut koko matkan hinnan, miten toimitaan?

Matkasi on tässä tapauksessa täysin vahvistettu, ja pysyy sisällöltään samana kuin tämän vuoden matka olisi ollut. Päivitämme varauksesi tiedot välittömästi, kun UEFA julkistaa ensi vuoden kisojen otteluohjelman.

Kuinka kauan varaukseni pysyy voimassa?

Ennakkomaksun maksamalla varaus pysyy voimassa loppulaskun eräpäivään mennessä, joka tulee olemaan 31.3.2021.

Voinko vaihtaa lähtijöiden nimiä?

Lähtijöiden nimenmuutos käy hyvin, eikä siitä koidu lisäkustannuksia tässä vaiheessa.

Haluan perua matkani, miten toimin?

Matkan peruutus tapahtuu lähettämällä kirjallinen peruutuspyyntö Event Travelin asiakaspalveluun sähköpostitse info@event-travel.fi. Tämän jälkeen teemme selvityksen matkan peruutuksesta aiheutuvista todellisista kuluista, jonka jälkeen peruutuskulun osuus ilmoitetaan asiakkaalle.

Kiitämme jo etukäteen kärsivällisyydestänne!

Jalkapallon EM-kisat 2020 lähestyy kovaa vauhtia, ja nyt otteluohjelma ensi kesän jalkapallojuhlaan on julkaistu. Suomi pelaa B-lohkossa, jossa maajoukkueen tason mittaa Tanska, Venäjä sekä maailmantähtiä vilisevä Belgia. Ottelut Belgiaa ja Venäjää vastaan pelataan Pietarissa, ja Pohjoismaiden derby Tanskaa vastaan mittelöidään Parkenilla Kööpenhaminassa. 

Suomen ottelut EM-kisoissa:

13.6 Tanska – Suomi

17.6 Venäjä – Suomi

22.6 Suomi – Belgia

Tarjoamme matkapaketteja Jalkapallon EM-kisoihin, kysyntä on ollut kovaa ja suuri osa matkapaketeista on myyty ennakkomyyntivaiheessa. Nyt matkapakettimme ovat yleisessä myynnissä, joten nyt on oiva tilaisuus varmistaa oma sekä seurueesi matkapaketti ensi kesän EM-kisoihin.

Aloita varauksesi täyttämällä alla oleva lomake, jonka jälkeen asiakaspalvelumme on teihin henkilökohtaisesti yhteydessä eri vaihtoehdoista matkapakettien osalta. Toimi nopeasti, sillä nämä matkapaketit myydään takuuvarmasti loppuun.

Heräsikö matkapaketeista kysyttävää? Ole yhteydessä asiakaspalveluumme 09 428 27900