Yritysmatkat

Yritysmatkat

Olemme järjestäneet satoja ryhmä- ja tapahtumamatkoja yrityksille vuodesta 2003 lähtien. Perinteisestä liiketoiminnastamme, Euroopan huippujalkapalloliigojen, NHL-jääkiekon, Formula 1:n ja tenniksen matkoista, saamamme kokemuksen perusteella huomasimme, että asiakkaidemme keskuudessa oli suuri kysyntä matkustaa asiakkaidensa, liikekumppaneidensa ja työntekijöidensä kanssa.

Ja me osaamme paljon muutakin kuin urheilua! Urheilutapahtumiin liittyvien yritysmatkojen lisäksi tuotamme myös monia kokous-, messu-, kick-off ja virkistysmatkoja.

Asiantuntevilla projektipäälliköillämme on monen vuoden kokemus niin tapahtumatoimistoista kuin aina Alppien hiihto-oppaana toimimiseen, joten meillä on laaja asiantuntemus, joka kattaa kaikki tarpeenne. Yhdistetty kokemuksemme ryhmäjärjestelyistä, tapahtumista, yritysmatkoista, konferensseista ja oikeanlaisen logistiikan ymmärtäminen antaa meille mahdollisuuden tarjota epätavallisia ja älykkäitä ratkaisuja, jotka yhdessä tarkoituksenne kanssa luovat ainutlaatuisen lopputuloksen.

Pitkän toimikautemme aikana olemme tehneet yhteistyötä lukuisten tunnetuiden urheiluprofiilien kanssa, mikä tarkoittaa, että voimme maustaa kokemuksenne VIP-tunnelmalla ja elämyksillä, joita ei normaalisti rahalla saa.

Hyvää kokousmatkaa ei pidä nähdä vain kustannuksena, vaan hyvänä investointina! Yhteiset kokemukset asiakkaiden ja/tai kollegoiden kanssa tuottavat usein kilpailuetua asiakkaiden/henkilöstön sitouttamisessa, vahvistavat suhteita ja tarjoavat ainutlaatuisen muiston, jonka osallistujat yhdistävät brändiisi.

Tarjoamme myös seurantaa matkan/tapahtuman jälkeen, jotta voit mitata ROI:n. 

Ota rohkeasti yhteyttä meihin tulevaa ryhmämatkaa, kick-off-tapahtumaa tai muuta tapahtumaideaa varten! Jos haluat lisätietoja ennen tiedustelun lähettämistä, ota yhteyttä B2B-asiakaspäällikköömme: [email protected]. Puh: +358 9 42827900

 

Mikään tiedustelu ei ole liian pieni tai liian suuri.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää