Tärkeää tietää

Matkadokumentit ja nimenmuutokset

Tarkista aina matkavahvistuksestasi, että kaikkien matkustajien nimet on kirjoitettu oikein ja samassa muodossa kuin ne on kirjoitettu passissa. Lentolippujen kirjoituksen jälkeen nimenmuutokset ovat maksullisisa ja moniin lipputyyppeihin nimenmuutokset eivät ole mahdollisisa. Mikäli huomaat, että varauksellanne olevan matkustajan nimi on kirjoitettu väärin, olethan välittömästi yhteydessä asiakaspalveluumme.

Matkaohjelma ja matkanjohtajat

Niillä matkoilla joissa on ilmoitettu, että mukana on suomalainen matkanjohtaja, matkaohjelma ja ottelu/kisaliput lähetetään teille varauksen yhteydessä ilmoittamaanne sähköpostiosoitteeseen noin viikkoa ennen matkan alkua.

Otteluohjelmien muutokset

Ottelupäivä voi muuttua lyhyellä varoitusajalla. Tarkista tapahtuman viimeisimmät muutokset ennen matkaa. Otteluita voidaan muuttaa alkuperäisestä cup-pelien tai TV-lähetysten takia Klikkaa tästä ajantasaisiin peliaikatauluihin.

Lippujen toimitus hotellille

Jos sinulle on ilmoitettu että otteluliput toimitetaan hotellilesi, etkä saa lippuja ottelupäivänä klo 11.00 mennessä, ota heti yhteyttä Event Travelin päivystysnumeroon. Numero on ilmoitettu varauvahvistuksen vasemmassa yläkulmassa.

Kotijoukkueen katsomo

Event-Travelin liput jalapallo-otteluihin varataan aina kotijoukkueen katsomoon, ellei toisin ilmoiteta. On tärkeää ettei kannusta vierasjoukkuetta eikä kanna sen värejä, ettei sisäänpääsyä otteluun evätä tai joudu poistetuksi areenalta. Event Travel ei ole vastuussa jos asiakas jättää noudattamatta näitä sääntöjä ja häneltä sen takia jää ottelu näkemättä.

Asiakkaan omalla vastuulla on huolehtia että toimii ja pukeutuu kunkin ottelun edellyttämällä tavalla.

Serie A

Muista ottaa passi mukaan areenalle jos olet menossa Italian Serie A:n peliin, koska jokaiselta katsojalta tarkistetaan henkilöllisyys.