4 Nations Face-Off

NHL:n järjestämä 4 Nations Face-Off kasaa maailman parhaat pelaajat Suomen, Ruotsin, USA:n ja Kanadan maajoukkuepaitoihin ja pääsemme pitkän tauon jälkeen todistamaan kun absoluuttisesti parhaat pelaajat ratkovat paremmuuttaan maajoukkueidensa väreissä.

Barkovista tuli juuri historian ensimmäinen Stanley Cupia nostellut suomalaiskapteeni, joten onko hänestä johdattamaan myös Leijonat turnausvoittoon maailman parhaita pelaajia vastaan?

Ottelut tullaan pelaamaan Montrealissa ja Bostonissa. Event Travelin matkapakettiin tulee sisältymään lennot Helsingistä Montrealiin jossa pelataan turnauksen kaksi ensimmäistä ottelua, tämän jälkeen lennämme Montrealista Bostoniin jossa pelataan alkusarjan viimeinen peli sekä turnauksen finaali. Finaalin jälkeisenä päivänä lennämme takaisin kotiin Bostonista Helsinkiin.

Hotellit tulevat sijaitsemaan lähellä areenoita jotta peleihin on helppo kulkea ja lisäksi matkalla tulee olemaan suomalainen matkanjohtaja joka auttaa matkan jokaisessa käänteessä mikäli ongelmia ilmenee tai kielitaito ei meinaa riittää.

Jätä jo nyt yhteystietosi alla olevaan lomakkeeseen niin olemme teihin yhteydessä kun matkapaketit saapuvat myyntiin ja saat näinollen etuostoikeuden ja pääset varmistamaan paikkasi maailman kovatasoisimpaan jääkiekkoturnaukseen!

Matkapakettien myynti pyritään aloittamaan Elokuun alussa.

Yhteystietolomake

Jos varaajana on yritys eikä yksityishenkilö

Esim, lippukategoria ja hotellin taso.