Belgian Grand Prix

Belgian Grand Prix Perjantai - Maanantai

Spa Perjantai-Maanantai 28.7.2023 - 31.7.2023

Lähde katsomaan monen kuljettajan (ja katsojan) lempiosakilpailua Belgian Grand Prixta Spa Francorchampsin radalle. Lähde kokemaan miltä Eau Rouge näyttää paikan päällä, sillä korkeuserot eivät välity tv-kuvan perusteella. Täällä katsomo on oranssi, sillä hollantilaiset saapuvat sankoin joukoin kannustamaan Max Verstappenia. Tunnelma on rento ja kisafiilis mahtava!

Tänä vuonna kisa on yksi kuudesta sprinttikisoista, joten aika-ajot ovat jo perjantaina ja sprinttikisa ajetaan lauantaina.

Lennämme Düsseldorfiin, josta bussikuljetus vie meidät hotelleille Düsseldorfiin sekä Aacheniin joissa majoitumme kisaviikonlopun ajan. Kisakuljetukset Span radalle sisältyvät hintaan lauantaina ja sunnuntaina. Spa Francorchamps sijaitsee melko syrjäisellä seudulla joten on hyvä varautua pidempiin ratakuljetuksiin. Aacheniin majoittuessasi kannattaa varautua liikenteestä riippuen n. 2h siirtymisiin ja Düsseldorfiin majoittuvien matkat saattavat kestää yli 3h per suunta, riippuen liikenteestä.

Aachen itsessään on viehättävä vanha kaupunki kolmen maan rajan tuntumassa. Aachen on historiallinen kaupunki, sillä se toimi aikanaan saksalaisten kuninkaiden kruunauskaupunkina. Kaarle Suuri viihtyi Aachenissa ja hänen hautansa onkin Aachenin Tuomiokirkossa.

Pakettiin sisältyy:

  • Valitsemasi lennot
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus valitsemassasi hotellissa
  • Ratakuljetukset
  • Valitsemasi kisaliput

Matkaohjelma

perjantai 28 heinä
16:30-18:00
Lento Helsingistä Düsseldorfiin josta kuljetukset hotelleille. Event Travelin matkanjohtajat ovat teitä vastassa lentokentällä.

lauantai 29 heinä
n. 07:30-8:30
Ratakuljetukset lähtevät kohti Span rataa. Tarkempi lähtöaikataulu hotelleittan lähetetään matkaohjelman mukana. Matkanjohtajat ovat mukana kuljetuksilla.
Päivä Span radalla. F1 Sprinttikisan lisäksi radalla myös muiden sarjojen aika-ajoja/sprinttikisoja. Radan tarkka päiväohjelma vahvistuu alkukesän aikana
Kuljetukset takaisin hotelleille lähtevät radalta 1h aika-ajojen päättymisen jälkeen
n. 19:30-20:30
Saapuminen hotelleille

sunnuntai 30 heinä
n. 07:30-8:30
Ratakuljetukset lähtevät kohti Span rataa. Tarkempi lähtöaikataulu hotelleittan lähetetään matkaohjelman mukana. Matkanjohtajat ovat mukana kuljetuksilla.
Kisapäivä! Päivän aikana F1 lisäksi muiden sarjojen kisoja. Radan tarkka päiväohjelma vahvistuu alkukesän aikana
Kuljetukset takaisin hotelleille lähtevät radalta 1h kisan päättymisen jälkeen
n. 19:30-20:30
Saapuminen hotelleille

maanantai 31 heinä
Kuljetukset lentokentälle lähtevät hotelleilta aamupäivällä n. 3h-4h ennen koneen lähtöaikaa.
11:35-14:55
Paluulento Düsseldorf-Helsinki

Paketin hinta alkaen
995 EUR / henkilö
Circuit de Francorchamps
Loppuunmyyty

Maksuehdot

Varausmaksu 50% suoritetaan varauksen yhteydessä

Loppumaksu 50% matkan hinnasta erääntyy 60vrk ennen lähtöä

Katso tarkemmat peruutusehdot Matkaehdot / matkaan sovelletaan eritysehoja

Varausohjeet pähkinän kuoressa

  1. Valitse ensin haluamasi lipputyyppi
  2. Valitse haluamasi hotelli

Event Travelin matkanjohtajat ovat mukana matkassa. Tällä kisamatkalla tarvitsee vain saapua Helsinki-Vantaan lentokentälle ajoissa ja kaikki muu on hoidettu valmiiksi. Kisaliput ja matkaohjelma lähetetään teille sähköpostiin noin viikkoa ennen lähtöä.

Lähde mukaan nauttimaan Span tunnelmasta!