Jääkiekon MM-kisat alkusarja Zürich

8.5.2020 - 11.5.2020

Zürich on Sveitsin suurin kaupunki, jossa on noin 410 000 asukasta. Ottelut pelataan Hallenstadionilla, joka on Sveitsin suurin monitoimihalli. Jääkiekko-otteluissa yleisökapasiteetti on 11200, joten tunnelma hallissa on varmasti kohdillaan!

Zürich tarjoaa kaupunkina paljon tekemistä, voit esimerkiksi viettää välipäivät jokiristeilyllä tai tutustua historialliseen vanhaan kaupunkiin. Zürichissä on monipuolinen tarjonta ravintoloista sekä baareista.

Kosicessa on todella rajallisesti majoituskapasiteettia. Tällä hetkellä kaikki keskustan hotellimme ovat loppuunvarattuja. Majoitusta on vielä tarjolla noin 30min ajomatkan päässä Kosicesta, viihtyisissä kartanohotelleissamme Unkarin puolella. Hotelleilta on järjestetty kuljetukset Kosiceen päivittäin ja taksi kyseisiin hotelleihin maksaa noin 20€ - 30€ per suunta, joten liikkuminen ei ole ongelma.

Matkan hintaan sisältyy:

  • Lennot
  • Lentokenttäkuljetukset
  • Majoitus valitussa hotellissa
  • CAT-3 otteluliput Suomen peleihin

Lisämaksusta on mahdollista korottaa otteluliput joko CAT-2 tai CAT-1 ottelulippuihin.

Ensimmäisen viikonlopun aikana pelattavat Suomen ottelut ovat:

10.5.2019 klo xx:xx FIN-X

11.5.2019 klo xx:xx X-FIN

13.5.2019 klo xx:xx X-FIN

Paluupäivänä huoneet luovutetaan klo 12:00 mennessä ja matkatavarat pakataan busseihin. USA-SUOMI ottelun jälkeen bussit lähtevät Steel Arenalta suoraan lentokentälle, jota tilauslennot lähtevät kohti Helsinkiä.

SisuKlubi

SisuKlubi avaa taas ovensa Zürichissa. SisuKlubi sijaitsee X, kiven heiton päässä keskuskadulta. Luvassa on taas viiltävää analyysia Pre Gameissa, sekä vierailevia asiantuntijoita ja artisteja. Kosicesta tuttu henkilökunta vastaa SisuKlubin ohjelmasta. SisuKlubin ohjelma vahvistuu kevään aikana. Sisäänpääsyrannekkeita SisuKlubille voit ostaa täältä.: Sisuklubi

Maksuehdot

Varausmaksu 30% matkan hinnasta erääntyy 7vrk varauksen jälkeen

Loppumaksu 70% matkan hinnasta erääntyy 60vrk ennen lähtöä

Katso tarkemmat peruutusehdot Matkaehdot

Varaa pian omasi, sillä lennot täyttyvät nopeasti!

Site.Offer.Expired <- needs translation for Finnish (Finland)